Potřebujete poradit ? Volejte +420 703 694 133 (po - pá 8:00 - 16:00)

Společenské párty hry

Společenské párty hry jsou srdcem každé zábavy a příjemných setkání. Tyto hry, navržené pro různé věkové skupiny a počty hráčů, dokážou oživit jakoukoliv párty nebo rodinný večer. Nabízejí nejen skvělou zábavu, ale také příležitost ke společnému smíchu, soutěžení a vytváření nezapomenutelných vzpomínek. Párty hry jsou rychlé, svižné a často postavené na komunikaci, což umožňuje hráčům lépe se poznat a zapojit se do hry. Ideální jsou pro větší skupiny, kde zapojíte co nejvíce lidí do zábavy. 

Rychlá a dynamická zábava pro všechny

Párty hry jsou charakteristické svými jednoduchými pravidly a rychlým tempem, což je činí ideálními pro větší skupiny hráčů. Díky své variabilitě a různorodým herním mechanismům nikdy neomrzí. Od klasických her, jako jsou Activity nebo Krycí jména, až po moderní hity, párty hry dokážou zaujmout každého.

  • Activity: Tato hra testuje vaše schopnosti popsat, nakreslit nebo pantomimou předvést nejrůznější pojmy. Skvělá volba pro ty, kdo se nebojí předvádění a chtějí si užít spoustu smíchu.
  • Krycí jména: Strategická hra, kde dva týmy soupeří v odhalování skrytých slov pomocí nápověd. Ideální pro milovníky slovních hříček a taktizování.

Hry, které stmelují kolektiv

Párty hry nejsou jen o zábavě; podporují také komunikaci a týmovou spolupráci. Hráči se učí lépe vyjadřovat, číst myšlenky svých spoluhráčů a rychle se rozhodovat. Tím přispívají k utužení vztahů a posílení kolektivu.

  • Párty Alias: Hra, ve které hráči musí rychle a vtipně popisovat slova svému týmu. Perfektní pro trénink vyjadřovacích schopností a týmové spolupráce.
  • Time's Up!: Kombinace hádání a pantomimy, která prověří rychlost myšlení a kreativitu hráčů. Zábava je zaručena při každém kole.

Kreativita a improvizace na prvním místě

Tyto hry často vyžadují kreativitu a schopnost improvizace. Hráči se tak nejen baví, ale také rozvíjejí své schopnosti mimo běžný život. Párty hry tak nejsou jen oddechem, ale také nenápadnou formou tréninku mozku.

  • Dixit: V této hře hrají hlavní roli ilustrace a představivost. Hráči musí pomocí svých karet co nejlépe popsat danou situaci tak, aby ji jejich tým uhádl. Tato hra je ideální pro ty, kdo rádi zapojují fantazii.
  • Mysterium: Kooperativní hra, kde hráči jako duchové a médium spolupracují na vyřešení záhadné vraždy. Atmosférická a napínavá hra, která rozvíjí logické myšlení a schopnost dedukce.

Hry pro různé příležitosti

Ať už plánujete rodinný večer, narozeninovou oslavu nebo firemní teambuilding, v nabídce párty her vždy najdete něco, co se hodí právě pro vaši akci. Díky širokému spektru témat a stylů si můžete vybrat hru přesně podle vašich představ.

  • Exploding Kittens: Rychlá a vtipná karetní hra, která je ideální pro rozproudění každé párty. Hráči se snaží vyhnout výbušným koťatům pomocí speciálních karet a taktických manévrů.
  • Spyfall: Hra, ve které se hráči stávají tajnými agenty a snaží se odhalit špióna ve svých řadách. Ideální pro milovníky špionážních příběhů a deduktivního myšlení.

Výběr podle počtu hráčů

Jedním z klíčových faktorů při výběru párty hry je počet hráčů. Některé hry jsou navrženy pro menší skupiny, jiné zvládnou zabavit i větší kolektiv. Díky tomu si můžete vždy vybrat hru, která nejlépe vyhovuje vaší aktuální sestavě.

  • Dobble: Rychlá hra pro menší i větší skupiny, kde hráči hledají stejné symboly na kartách. Zábava a svižné tempo zaručeno.
  • Saboteur: Karetní hra, kde hráči spolupracují na těžbě zlata, ale pozor na sabotéry ve vlastních řadách. Hra je vhodná pro větší počet hráčů a přináší spoustu zvratů a překvapení.

Závěr

Společenské párty hry jsou ideální volbou pro jakoukoliv příležitost, kdy chcete strávit čas s přáteli a rodinou zábavně a interaktivně. Nabízejí nejen smích a radost, ale také příležitost k rozvoji různých dovedností. V naší nabídce naleznete širokou škálu her, které dokážou uspokojit jakékoliv herní chutě a preference. Vyberte si tu pravou a užijte si nezapomenutelné chvíle plné zábavy a společného smíchu.

Celkem 21 položek obsahuje:
Zrušit filtr

Cena

Dostupnost

Štítky

Žánr

Doporučený věk

Počet hráčů

Obtížnost

Počet hráčů od

Doporučený věk od

Naposledy navštívené

  • Receptář prima nápadů – soubor her

    Receptář prima nápadů – soubor her

    Receptář prima nápadů slaví 20 let a přináší unikátní balíček 20 her v jediné krabici. Zábava pro celou rodinu s Halma, dámou, prší a dalšími klasickými hrami, které si užijí děti i dospělí.

  • Bang! - Město duchů Bang! - Město duchů
    Akční sleva končí za:

    Bang! - Město duchů Bang! - Město duchů

    Město duchů je rozšíření ke Hře Bang! Obsahuje 2 rozšíření (v originále vyšla pod názvy Dodge City a High noon) kompletně v českém jazyce. Do hry přichází nové postavy, nové karty a s nimi i nové možnosti. Nesmíte se tedy vůbec divit, když mrtví najednou ožijí a přijdou si vyřídit účty s těmi, kdo je poslali do věčných lovišť. Hru lze hrát pouze se základní sadou Bang! Hra obsahuje: 63 karet Dodge City, 13 karet High Noon a pravidla.

  • Zetore, nezlob se!

    Zetore, nezlob se!

    Člověče nezlob se s motivy traktoru Zetor přináší radost pro malé i velké traktoristy. Kdo první dostane své figurky do domečku?

  • Člověče, nezlob se!
    Akční sleva končí za:

    Člověče, nezlob se!

    Legendární desková hra, která nabízí nejen zábavu, ale také vzrušení a napětí. Hra, při které je povoleno se vztekat. Začne mírumilovným přesouváním figurek do domečku, ale při prvním vyhození panáčka ze hry se promění v adrenalinové soupeření o první místo.

  • Rainforest

    Rainforest

    Vydejte se na dobrodružství do srdce deštného pralesa. Tato abstraktní hra vás vyzve, abyste proměnili džungli v ráj plný přírodní rozmanitosti. Skládejte a oživujte džungli barevnou vegetací, rozkvetlými stromy a kouzelnými květinami a přivítejte zpět zvířata, jako jsou opice, žáby, motýli a papoušci, do jejich přirozeného domova.

  • Harry Potter: Kouzelní tvorové

    Harry Potter: Kouzelní tvorové

    Vydejte se na dobrodružství plné kouzel a napětí. Vaším úkolem je získávat stopy a pochytat kouzelné tvory v Bradavicích i mimo ně. Hráč, který získá čtyři stopy a najde ztraceného tvora jako první, vyhrává. Ideální volbou pro všechny, kteří milují svět magie a chtějí zažít opravdovou zábavu.

  • Kostky - 10 ks bílé
    Akční sleva končí za:

    Kostky - 10 ks bílé

    Tato jednoduchá a zábavná hra je ideální pro všechny věkové kategorie, od malých školáků po dospělé. Kostky vám přinesou napětí a zábavu, aniž byste potřebovali speciální dovednosti, vše je totiž o náhodě a štěstí.

  • Team words

    Team words

    Slovní párty hra, která prověří vaši slovní zásobu a kreativitu! Tvořte slova na zadané téma a písmeno ve dvoučlenných týmech, sázejte na své schopnosti a vyhrávejte. Ideální zábava pro rodinu i přátele, která vás rozhodně nenechá v klidu!

  • Paměťovky - Podezřelá husa
    Akční sleva končí za:

    Paměťovky - Podezřelá husa

    Procvičte si paměť a logické myšlení s hrou Podezřelá husa ze série Paměťovky. Tato hra je ideální pro všechny věkové kategorie, pomáhá rozvíjet pracovní paměť a inteligenci.

  • Paměťovky - Fialová kosatka
    Akční sleva končí za:

    Paměťovky - Fialová kosatka

    Procvičte svou paměť a logické myšlení s hrou Fialová kosatka z edice Mozkovna. Tato zábavná karetní hra obsahuje 49 karet mořských živočichů s krásnými ilustracemi a jednoduchými pravidly, která zaručují svižnou a zábavnou hru pro všechny věkové kategorie.

  • Druhák - Chytré kvízy

    Druhák - Chytré kvízy

    Skvělý způsob, jak dětem ukázat, že i učení může být zábavné. S těmito kartičkami se děti budou smát a učit zároveň, ať už doma nebo na cestách.

  • Krycí jména

    Krycí jména

    Původní česká hra autora Vlaadi Chvátila sbírající úspěchy po celém světě – vítěz nejprestižnějšího světového ocenění Spiel des Jahres 2016, nejlepší párty hra historie dle celosvětové herní databáze www.boardgamegeek.com. Slovní asociační hra pro dva týmy tajných agentů. Vaším úkolem bude odhalit jména všech agentů vašeho týmu dříve, než tak učiní soupeř. Pozor si však musíte dávat na nájemného vraha, který hru okamžitě ukončí! Skvělá hra pro větší partu lidí, kde je důležitá komunikace, sledování soupeře a vymýšlení originálních asociací.

  • Krycí jména: Obrázky

    Krycí jména: Obrázky

    Další verze hry KRYCÍ JMÉNA v obrázkové variantě! Obrázky před vámi otevírají novou dimenzi této jedinečné párty hry a poskytnou vám nové a nečekané kombinace. Skvělá možnost pro hráče, kteří preferují hry s obrázky. Pro náročnější hráče je tu možnost zkombinovat obě varianty hry – slova i obrázky.

  • Flex
    Akční sleva končí za:

    Flex

    Skvělá zábava pro celou rodinu. Při karetní hře, která vás rozhýbe a rozesměje, soutěží dvojice v tom, kdo spojí více částí těla zobrazených na kartách. Propojte nos s kotníkem a vyhrajte! Obsah balení: 54 oboustranných karet, pravidla hry.

  • Domino - zvířátka

    Domino - zvířátka

    Zábavné zvířecí domino pro malé i velké hráče. Trénujte postřeh, rozlišovací schopnosti a obratnost rukou. Vyrobeno v ČR, obsahuje 28 hracích kartiček a návod na různé varianty hry.

  • Tatra - domino

    Tatra - domino

    Varianta klasické hry domino s atraktivními obrázky namísto bodů určená pro malé děti. Obrázkové domino Tatra procvičuje pozornost a logické myšlení. Cestovní hra s ilustracemi oblíbených náklaďáků zaujme jak klidná dítka, tak malé neposedy.

  • Bang! kostková hra - NEmrtví nebo živí Bang kostky - rozšíření NEmrtví
    Akční sleva končí za:

    Bang! kostková hra - NEmrtví nebo živí Bang kostky - rozšíření NEmrtví

    • Počet hráčů od: 3-8
    • Doporučený věk od: 8+

    Noví pistolníci, vzteklí a bez zábran, si rychle vyřizují své účty, jak bývá na Divokém západu zvykem, soubojem. Místní krchov pomalu přetéká mrtvolami, tak byste měli být na pozoru, protože nemrtví si přijdou vyřídit s živými své účty.

  • Paměťovky - Prase v přestrojení
    Akční sleva končí za:

    Paměťovky - Prase v přestrojení

    Procvičte svou paměť a logické myšlení s hrou Prase v přestrojení z edice Mozkovna. Tato zábavná karetní hra obsahuje 54 karet s originálními ilustracemi zvířat a jednoduchými pravidly, které zaručují svižnou a zábavnou hru pro všechny věkové kategorie.

  • Domino
    Akční sleva končí za:

    Domino

    Půvabné destičky posazené očky ve zmenšené podobě jsou ideální pro procvičení postřehu, strategie a soustředění. Balíček obsahuje 7 obměn hry, které zajistí, že vás domino nikdy nepřestane bavit.

  • Pexeso - Peppa Pig

    Pexeso - Peppa Pig

    Změřte síly se svými ratolestmi a zjistěte, kdo z vás posbírá více stejných dvojic. Toto pexeso s obrázky prasátka Peppy nejen rozvíjí paměť, ale také rozlišovací schopnosti a postřeh.

  • Frozen II - domino

    Frozen II - domino

    Pohádkové domino s obrázky Anny, Elsy, Olafa, Kristoffa a Svena zabaví jak malé, tak velké hráče. Vykládejte postupně domino na stůl tak, abyste se těch svých zbavili co nejdříve. Domino se přikládá vždy stejným obrázkem k sobě a děti si s ním procvičí rozlišovací schopnosti, motoriku i pozornost.

  • Jsme přímí dovozci od výrobce Z výrobny přimo k vám
  • Prémiová kvalita produktů dbáme na kvalitu produktů
  • 100% spokojenost ověřeno zákazníky, heureka.cz
  • Rychlá expedice Patříme mezi nejrychlejší na trhu
Naposledy koupil/a Jana Kamenná fontána Masao

Spolupracujeme: Zahradní slunečník