Potřebujete poradit ? Volejte +420 703 694 133 (po - pá 8:00 - 16:00)

Hry a zábava

Vybrané kolekce zahrňují vše od klasických stolních her, které přinášejí rodiny a přátele k jednomu stolu, až po nejnovější elektronické hračky, které rozproudí fantazii a učení. Ať už hledáte způsob, jak oživit rodinné večery, nebo hledáte ten nejlepší dárek, který rozsvítí oči vašich nejmenších, jste na správném místě. Objevte naši širokou nabídku, kde najdete hry a hračky pro všechny věkové kategorie a zájmy. Připravte se na nezapomenutelné chvíle plné smíchu, strategie a kreativity. Vítejte ve světě, kde hraní je vášnění a objevování nekončí!

Celkem 4 položek obsahuje:
Zrušit filtr

Cena

Dostupnost

Žánr

Délka hry

Doporučený věk

Počet hráčů

Varianta hry

Obtížnost

Brand

Naposledy navštívené

  • Opičko, nezlob se! - Zoo Prima

    Opičko, nezlob se! - Zoo Prima

    Fandíte seriálu ZOO? Zahrajte si Opičko, nezlob se a užijte si zábavu s Evou Burešovou, Štěpánem Benonim a dalšími oblíbenými postavami. Tato hra nabízí i druhou variantu, Procházka po zoo, kde se musíte vyhnout zvířecím překážkám a dojít do cíle jako první.

  • Kriskros - pro děti

    Kriskros - pro děti

    Dětská verze KrisKros Klasik obsahuje dvě úrovně hry. Jednu pro děti od 5 let s ilustrovaným herním plánem a předlohou pro tvorbu slov, druhou pro školáky, kde už hráči sbírají body za správné přikládání písmen a slov. Hravou formou pomůže procvičit čtení, paměť, trpělivost i logické myšlení a výrazně obohatit slovní zásobu.

  • KrisKros klasik

    KrisKros klasik

    Oblíbená společenská hra se slovy, kde tvoříte slova jako v křížovce. Kombinujte písmenka s různými hodnotami a umístěte je strategicky na herní plán pro maximální bodový zisk. Zábavná hra, která procvičuje paměť, myšlení a slovní zásobu, je ideální pro celou rodinu.

  • Osmisměrky Junior English

    Osmisměrky Junior English

    Na barevných hracích plánech jsou připraveny obrázky pro nejmenší dítka, starší děti zvládnou ke kresbám přiřadit slova a pokročilí hráči budou hledat anglická slovíčka, jako při luštění klasických osmisměrek. Hra dětem pomůže procvičit postřeh, vylepšit čtení a psaní v angličtině a obohatit slovní zásobu.

  • Jsme přímí dovozci od výrobce Z výrobny přimo k vám
  • Prémiová kvalita produktů dbáme na kvalitu produktů
  • 100% spokojenost ověřeno zákazníky, heureka.cz
  • Rychlá expedice Patříme mezi nejrychlejší na trhu
Naposledy koupil/a Jana Kamenná fontána Masao

Spolupracujeme: Zahradní slunečník